Latama ky

Auton huoltotuote-setti

Setti sisältää:

  • K2 Satina Pro on tuote, jolla virkistät ja hoidat sisustuselementtejä. Palauttaa alkuperäisen ulkonäön ja suojaa materiaaleja kuten muovi, vinyyli ja kumi.
  • K2 Express plus vahashampoo on erittäin tehokas shampootiiviste, joka poistaa lian sekä hyönteis- ja tervajäämät. Antaa hyvin kiillon.
  • Carlake PVA ihmesienellä peset, puhdistat, kuivaat ja poistat tahrat uskomattoman tehokkaasti. Sienen erityisteho perustuu hyvään imukykyyn ja hankauskitkaan. Sopii muoville, maalille, lasille jne.
  • Carlake Mikrokuitupesukinnas on tehokas ja hellävarainen. Mikrokuitumateriaali irrottaa pinttyneenkin lian ja rasvan hyvin. Imee runsaasti vettä, ei naarmuta pestävää pintaa. Helppo myötäillä auton muotoja ja pysyy hyvin kädessä. Taustapuolella verkkokangas hyönteisten irrottamiseen.
  • Carlake Aito säämiskä  on luonnon tuote, joka on käsitelty öljyllä. Se sitoo itseensä likaa ja kosteutta. Toimii parhaiten muutaman käyttökerran jälkeen. 
  • Carlake kiillotustyyny 8kpl sisältää 4kpl vahan levitystyynyjä, 2kpl puhdistustyynyjä, 1kpl Mikrokuitutyyny, 1kpl Villatyyny. Uudelleenkäytettäviä ja pestävä.
Hintaluokka 50 €


Tuotteen noutoaikaa ei voida näyttää, koska et ole kirjautunut sisään lahjansaajana.
Tuotteen noutoaika riippuu lahjanantajan toimista koodin umpeutumisen jälkeen.

Et voi lisätä tuotetta koriin, koska et ole kirjautunut sisään lahjakoodilla.

Käytä koodi Nuoli-ikoni

Noutopaikka

Latama ky
Risto Rytin katu 23
32700 Huittinen
latama@latama.fi
02566221