Auts-Tuote Oy

Autoilijan turvapaketti

Varaudu ennalta mahdolliseen auttamistilanteeseen liikenteessä. Autoilijan turvapaketti sisältää välineet, jotka tulisi löytyä jokaisen tiellä liikkujan autosta.

Turvapaketin sisältö:

  • Autoilijan ensiapulaukku kattavalla sisällöllä
  • Heijastinliivi
  • Hätävalo
  • Turvaleikkuri
  • "Jojo" turvaleikkurin kiinnitykseen

Ensiapulaukku on paikallisen kassivalmistajan valmistama ja sisältö on terveydenhuollon ammattilaisten suunnittelema. Suunnittelussa on huomioitu liikennonnettomuuksien tyyppivammat sekä auttamistilanteen haastavat olosuhteet. Kaikki laukun välineet ovat helposti löydettävissä ja turhat pakkausmateriaalit on jätetty pois. Laukun kannessa on heijastinnauha ja siihen on näkyvästi painettu hätänumero.

Heijastinliivi (EN 471)  Sijoita heijastinliivi auton oven sivukoteloon, josta ne on helppo pukea päälle autosta noustessasi.

Turvaleikkuri olisi hyvä löytyä auton jokaisesta turvavyöstä. Kun kiinnität leikkurin vyöhön, se pysyy paikoillaan  törmäystilanteessa ja löydät sen myös törmäystilanteen jälkeen.

Voit kiinnittää hätävalon esim. auton katolle magneetin avulla. Punainen vilkkuvalo herättää ympäristön huomion onnettomuustilanteessa. Valaisimessa on myös taskulamppu sekä turvaleikkuri ja ikkunan särkijä.


Hintaluokka 100 €


Tuotteen noutoaikaa ei voida näyttää, koska et ole kirjautunut sisään lahjansaajana.
Tuotteen noutoaika riippuu lahjanantajan toimista koodin umpeutumisen jälkeen.

Et voi lisätä tuotetta koriin, koska et ole kirjautunut sisään lahjakoodilla.

Käytä koodi Nuoli-ikoni

Noutopaikka

Auts-Tuote Oy
Koskuankatu 6
32700 Huittinen
hanna.immonen@auts.fi
0407283872