Autoilijan turvapaketti

Auts-Tuote Oy

Autoilijan turvapaketti

Varaudu ennalta mahdolliseen auttamistilanteeseen liikenteessä. Autoilijan turvapaketti sisältää välineet, jotka tulisi löytyä jokaisen tiellä liikkujan autosta.

Turvapaketin sisältö:

  • Autoilijan ensiapulaukku kattavalla sisällöllä
  • 2 x Heijastinliivi
  • Pelastustyökalu / huomiovalo (= ikkunansärkijä + taskulamppu + vilkkuva huomiovalo)
  • Riistaonnettomuus -merkki
  • "Autossa on pelastuskortti" -tarra + ohjeet 
  • 2 x Turvaleikkuri + "jojo" leikkurin kiinnitykseen


Enisapulaukku on paikallisen kassivalmistajan valmistama ja sisältö on terveydenhuollon ammattilaisten suunnittelema. Suunnittelussa on huomioitu liikennonnettomuuksien tyyppivammat sekä auttamistilanteen haastavat olosuhteet. Kaikki laukun välineet ovat helposti löydettävissä ja turhat pakkausmateriaalit on jätetty pois. Laukun kannessa on heijastinnauha ja siihen on näkyvästi painettu hätänumero.

Heijastinliivit (EN 471) sekä kuljettajalle, että "apukuskille" omansa. Sijoita heijastinliivit auton ovien sivukoteloon, josta ne on helppo pukea päälle autosta noustessasi.

Pelastustyökalu Pelastustyökalussa on turvaleikkuri sekä pieni teräsvasara, jolla saat tarvittaessa rikottua auton sivuikkunan (karkaistu lasi). Onnettomuustilanteessa lasin rikkominen voi olla tarpeen, jollet saa ovea avattua. Työkalussa on myös taskulamppu sekä punainen vilkkuvalo huomion herättämiseen. Työkalun saa onnettomuustilanteessa pysymmään esim. auton katossa kiinni magneetin ansiosta. 

Turvaleikkuri olisi hyvä löytyä auton jokaisesta turvavyöstä. Kun kiinnität leikkurin vyöhön, se pysyy paikoillaan myös törmäystilanteessa ja löydät sen myös törmäystilanteen jälkeen.

Auton pelastuskortista kertova tarra sekä ohjeet pelastuskortin tulostamiseen. Pelastuskortista käy selville nopeasti auton rakenteet, sekä pelastustyöhön vaikkuttavat osat. Se saattaa onnettomuustilanteessa jouduttaa pelastustyötä.

Riistaonnettomuudesta kertovan merkin voit jättää onnettomuuspaikalle helpottamaan SRVA:n työtä.


Hintaluokka 100 €


Tuotteen noutoaikaa ei voida näyttää, koska et ole kirjautunut sisään lahjansaajana.
Tuotteen noutoaika riippuu lahjanantajan toimista koodin umpeutumisen jälkeen.

Et voi lisätä tuotetta koriin, koska et ole kirjautunut sisään lahjakoodilla.

Käytä koodi Nuoli-ikoni

Noutopaikka

Auts-Tuote Oy
Koskuankatu 6
32700 Huittinen
hanna.immonen@auts.fi
0407283872